lørdag den 3. maj 2014

Besøg fra familie og andet

Hej derhjemme,

Tilbage i april havde jeg besøg fra min familie. Det var vildt dejligt at se dem igen efter 8 måneder. Meget mærkeligt men også helt fantastisk. Jeg fik dem vist rundt i den stat jeg nu elsker, og fik selvfølgelig tilbragt 4 rigtig gode dage med dem.

De sidste par uger har jeg haft rigtig travlt med fodbold, og finals så jeg har ikke haft så meget tid til at socialisere som jeg gerne ville. Her til aften har jeg dog været sammen med et par venner og vi tog over til en lille sammenkomst hos en anden ven. Det var en skidehyggelig aften, og når jeg nu sidder her og tager aftenen til eftertanke, bliver jeg lidt ked af det fordi jeg har virkelig ikke lyst til at forlade det her sted om ca. en måned.

I fodbold er JV stadig ubesejret, og her på det seneste har jeg været med oppe og hjælpe til hos Varsity. I fredags besejrede vi vores rivaler Lone Peak 2-0 i Varsity og 1-0 i JV. Der var sindssygt mange mennesker til Varsity kampen, så jeg var lidt nervøs da jeg skulle ind og spille den, må jeg indrømme.

Her får i lige to billeder fra Varsity-kampen. De mennesker i ser der sad på den modsatte side af de fleste mennesker. Jeg er #13.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar